Results »

Long time no see

Nu har jag varit riktigt dålig på att skriva i bloggen, men jag har faktiskt en väldigt bra anledning till det!
I tisdags natt hade jag väldigt svårt att sova då jag från ingenstans lyckats dra på mig en hosta. När jag vaknade på onsdag morgon så var halsen öm och jag frös en del och var lite hängig. Jag tog mig till jobbet och kände hur en efterlängtad (nej) huvudvärk började krypa fram också. Under dagen blev det bara värre och värre och efter lunch visste jag inte riktigt var jag skulle ta vägen för att jag frös så löjligt mycket. Då jag har varit sjuk så mycket tidigare så bestämde jag mig för att stå ut och helt enkelt bita ihop med hjälp utav mina kära vänner Ipren och Alvedon. Direkt efter jobbet lagade jag mat, duschade och kastade mig sedan i sängen - iförd kläder. Det slutade med att jag fick dra fram ännu ett täcke för att jag inte skulle förfrysa och under nattens gång hostade jag lite till.

När jag vaknade på torsdagmorgonen var det samma veva igen, men denna gång tänkte jag vara förberedd. På med långkalsongerna och på med två t-shirtar och över dessa fleecetröjan som vi fått från jobbet. Det funkade faktiskt ganska bra, jag jag frös bara lite smått under dagen men jag kände mig fortfarande lika hängig och utmattad.

När jag vaknade igår var det dock värre och jag funderade starkt på om jag inte skulle stanna hemma. Men jag tog mig hur som helst till jobbet ändå men kände hela tiden att det var en riktigt dålig idé. Jag frös mycket trots att jag hade flera lager kläder på mig och mina vänner Ipren och Alvedon verkade inte vilja hjälpa. Efter en och en halv timme på jobbet och 3 inre organ upphostade senare så talade jag om för min chef hur jag mådde och att jag tänkte åka hem. Väl hemma fortsatte jag mitt sovmaraton och klämde även in lite Mass Effect 2. Jag önskar att jag kunnat se själv hur det såg ut, jag satt i fåtöljen med en filt + två täcken inlindade runt mig - i halsduk och mössa. Fett.

Idag mår jag faktiskt bättre, jag behöver inte ha på mig flera lager kläder och huvudvärken verkar ha försvunnit tillsammans med det mesta av febern. Det enda som återstår är hostan... Den fördömda hostan. Hur som helst så ser jag detta som en vinst, för jag tänker fan inte missa nyårsfirandet ikväll! Det kommer bli episkt.
Jag, Alex och Gustav kommer att langa en SUIT UP, käka middag på TGI Friday's (två gånger på en vecka, yay!) och sen schteka vidare till Skeppsbar för att schteka runt och vara jävligt sviniga á la "Överklassnytt".




Happy birthday to me

Idag fyller jag år. Det har varit en ganska trevlig födelsedag dock måste jag erkänna att det tog emot lite extra mycket att gå upp 06.20 för att gå till jobbet. Dagen flöt i alla fall på ganska bra och rätt som det var så var klockan redan kvart i fem. Efter jobbet åkte jag till Östermalmstorg för att möta upp min mor och syster och äta på TGI Friday's. Jag var där först och fick vänta på dem i cirka 20 minuter men det gjorde ingenting.

Vi hade en mycket trevlig middag och jag fick några presenter som jag inte orkat fotografera, men det jag fick var i alla fall: en skrivare, ett inramat foto på Krusse (min katt), presentkort på 4sound, presentkort på systembolaget och DVD-boxen med alla Harry Potter-filmerna!

Insåg precis att jag inte skrivit något om julafton heller! Det var väldigt trevligt det med, jag firade hemma hos min syster och hennes sambo tillsammans med hans föräldrar och min kära mor. Vi kollade på Kalle Anka, diskuterade gravididet (min syster är gravid) och en massa annat och kollade även på Svensson, Svensson.
Det jag fick i julklapp var: presentkort på H&M, 100 000 par strumpor (nej men typ 15), en Boss TU-3 (stämapparat) och två tröjor... Jag tror det var allt! NEJ JUSTE FICK 24 st VANILLA COKE AV ALEX. Så jävla värd present. <3

Nu ska jag strax sova!

Aw, yeaaaaaah

Vi fick sluta tidigare idag vilket var riktigt NICE. Vi var klara så snabbt med allting att vi förtjänade det, hehu.
Nu sitter jag hemma och tar det lite lugnt istället för att stressa som jag hade väntat mig att behöva göra. Jag skulle egentligen ha träffat Emilia vid det här laget och suttit på bion nu, men hennes frisör var tydligen väldigt seg idag och sen ringde även hennes pappa och bad henne komma hem så fort hon var klar för att förbereda inför morgondagens julmiddag så just nu väntar jag på att höra från henne vilken tid vår sena bio går istället!

Det passade lika bra för min del då jag nu hunnit med att duscha, slå in julklappar och installerat mina nya högtalare till datorn som jag köpt idag! Håller även just nu på att installera Pro Tools, ett inspelningsprogram som jag köpte idag med tillhörande mic! Så snart kommer jag antagligen att börja länka till lite vocal covers. :)


+

Dagens inköp (+ julklappar, men de kan jag ju intre visa upp!)


Håhå, jaja, del 2

Idag är det torsdag vilket betyder att det är den 22 december som i sin tur betyder att det är julafton om två dagar. Det är helt sjukt, jag kan verkligen inte fatta det. Sitter just i denna stund och diskuterar med en kompis om när vi ska ses och frågar hur helgen ser ut, haha. "Ja, det är ju julafton på lördag, ja..."
Vi har det lite virrigt på internleveransen just nu på jobbet också, istället för de vanliga 8 personerna som vi brukar vara så är vi i stället 12-15 som jobbar där och allt är kaos. Vi är de som har mest att göra just nu då alla butiker beställer in varor från oss som om det inte fanns en morgondag.

Skulle även passa på att handla lite julklapper för schysst p-pris efter jobbet och hade samlat ihop mina artiklar i en korg bakom kassan till och med. Efter att ha väntat i 15 minuter med kölappen i handen säger Micke att det inte blir några p-prisköp idag. Tack för informationen, FÖR 15 MINUTER SEN. Får se till att betala skiten imorgon när butiken öppnar helt enkelt.

Efter jobbet ska jag träffa Emilia för att käka en fet jävla hamburgare för att citera henne ordagrant och sedan gå på bio! Vi ska se Sherlock Holmes, fett taggad. Jag såg den första för bara några dagar sen och jävlar vad bra den är!
Jag hoppas att tvåan är minst lika bra!



Vill passa på att tipsa om den här feta låten.

Sage Francis – Good Fashion

PEACE!

T-r-ö-t-t

Jag har äntligen blivit av med febern och huvudvärken och var därmed på jobbet idag. Snackade med chefen innan jag började då jag varit ganska orolig över min framtid med tanke på att jag har varit sjuk så mycket. Känns i alla fall lite bättre nu, har inte lika mycket ångest.

Det blev övertid idag, bra mycket längre än vad jag väntat mig. Vid klockan 5 fick vi veta att vi fick äta på Casablanca (en restaurang i närheten) för att sen börja jobba igen vid 6. Det var verkligen bra att man fick ett rejält mål mat i sig, för jag kom hem från jobbet först för en kvart sen.

Nu håller jag på att laga en snabb matlåda till imorgon och ska strax försöka sova. Är helt död i kroppen, men känner mig tyvärr inte riktigt redo att sova än. Jag gissar dock på att det kommer gå lättare när jag faktiskt lagt mig i sängen.

Snart är det Emergenza också, är supertaggad! Det är redan nästa månad, jag måste börja sälja biljetter. Vill bara få veta vilken tid vi ska spela så att vi kan skriva upp det på biljetterna också, folk glömmer ju så lätt... Det är i alla fall den 26:e januari som vi kommer att spela på Klubben, Fryshuset. ALLA MÅSTE KOMMA OCH RÖSTA PÅ OSS!
Säg till när ni vill köpa en biljett, de kostar 85 kr styck.

99 Problems

Varning: Detta inlägg kommer att innehålla klagomål och svammel.



Jag har haft en jordbävning i mitt huvud hela dagen, så att säga. När jag var på väg hem igår efter mötet inför Emergenza så började jag känna av huvudvärken. Tog en ipren direkt när jag kom hem och gick och lade mig och halvglodde lite på TV innan det var dags för sömn. Det var dock otroligt svårt att somna då den inte försvann men det gick tillslut. Dock var huvudvärken såklart kvar när jag vaknade i morse vid halv sex och jag tog en ipren och alvedon denna gång då man brukar säga att blanda dessa ska ge en bättre effekt (varför förstår jag inte). När det var dags för att åka till jobbet hade det inte blivit bättre så jag sjukanmälde motvilligt.

Jag har varit borta alldeles för mycket, men vad ska man göra när man är sjuk? Är det meningen att man ska bita ihop, ta sig till jobbet som en jävla zombie och göra ett löjligt slarvigt och dåligt arbete och riskera att smitta sina medarbetare (förutsatt att man har något som smittar, då)? Det tycker då inte jag. Jag hoppas i alla fall att jag inte får sparken efter jul, det vore ju jävligt tråkigt. Men man vet ju aldrig, företaget är ju lite skumt har man märkt.

Jag är jättehungrig men behöver gå till affären för att handla men har inte orkat hittills. Något jag har gjort är att äntligen kollat på Sherlock Holmes vilket verkligen var på tiden. Jag ska se tvåan på bio nästa vecka med Emilia, längtar väldigt mycket!

Något jag verkligen vill ha just nu är sällskap, känner mig så löjligt ensam när jag ligger under täcket och kollar på film i min mörka lägenhet (det är ingen sport att tända lampor fattar ni väl!). Men det enda sällskap jag får ikväll är nog mina tankar och det är verkligen inte sällskapet jag vill ha. De kan gärna få gå på semester ett tag.

Så. Jävla. Trött.

Har jobbat övertid i tre dagar nu, är verkligen helt utmattad. Fick inte alls mycket sömn inatt heller då jag kom hem väldigt sent. Dock är det något jag kan leva med eftersom att anledningen var bra! Vad som var mindre roligt var väl att jag efter repet stod utanför Dannes port i en timme i stormen och när jag väl ringer upp och honom och frågar var tusan han tagit vägen så har han tagit bakvägen och helt glömt bort mig... Fick en matlåda som ursäkt. Den var god.

Jag måste fixa matlåda till imorgon och jag borde även äta middag, men jag är så trött att jag inte orkar ställa mig upp. Då är det fan illa. Jag gläds åt att jag inte jobbar över imorgon, istället ska jag med bandet på ett informationsmöte infor Emergenza! Ni måste se oss spela på Klubben, INGEN kommer undan. I helgen ska jag träffa Gustav, ha ett till möte med bandet, spendera fem timmar i tvättstugan och gå på födelsedagsfest. Och jobba. PÅ SÖNDAG.

 

Jag. Orkar. Inte.


Jag är trött och seg och på myshumör. Någon som känner sig manad att komma hit och sova med mig? Jag lovar, jag är mysig att skeda med.

Urk

Idag har varit en lång dag. Jag hade jättesvårt att somna igår och sov allmänt dåligt vilket inte var en bra start på morgonen. Spenderade de tre första timmarna på jobbet med en konstant känsla av att behöva spy, nej tack. Som tur var gick det över lagom till lunch. Runt halv fyra var jag stört taggad på att det bara var 75 minuter kvar av jobbet men blev då genast påmind av övertiden som vi har den här veckan. De där två extra timmarna kändes inte så jobbiga i stundens hetta men nu när jag kommit hem är jag verkligen helt utmattad. Jag känner mig inte sugen på övertiden imorgon och på onsdag kan jag säga.

Usch snart läggdags :S

Toga Fire

En gif på utstyrseln från togafesten lite sådär i efterhand!
Fick tyvärr inga bra bilder från kvällen... Jävla mobilkamera.

Togaparty

Igår var jag som titeln hintar om på togaparty i Tyresö. Min kära vän Emilia hade dragit igång en födelsedagsfest i sin ära lite tidigare då hon inte är i Sverige när hon faktiskt fyller år. Festen hade då toga-tema, så alla var vackert utsmyckade i lakan med lite olika tillbehör. Vissa körde på bälten, andra på raggsockor. Det roligaste var nog att se hur vi killar försökte använda oss av olika knep för att hålla ihop lakanet och inte visa för mycket hud. Tjejerna var BETYDLIGT duktigare på det än vi kan jag säga!

Det var hur som helst väldigt trevligt och trots att stackars Emilia fick lite för mycket i sig och sov bort större delen av sin egen fest så hade vi andra väldigt roligt! Runt 1-tiden började de flesta sticka därifrån och vid 3 var det helt tomt. Jag sov dock kvar där då jag inte orkade åka hem så sent. Jag och Emilia vaknade runt 7 i morse och kunde trots många försök inte somna om så vi pratade istället om gårdagen och lite annat. Vi såg även på Svampbob Fyrkant-filmen som jag inte sett tidigare, fett bra haha! Jag diggade den enormt.

Sen jag kom hem har jag dock inte gjort så mycket mer, jag spelade gitarr en stund och sjöng även lite. Något jag borde göra är att laga middag (och matlåda) men jag orkar inte just nu...

Min fredagkväll

Jag har suttit och pratat med en trevligt brud större delen av kvällen eftersoma att jag inte är på julfesten.
Hon är lite onykter vilket är väldigt roligt. Vi sitter och skrattar vilket såklart är bra!

Förutom att prata med henne har jag spelat gitarr under kvällen, lärde mig fyra låtar med Bullet For My Valentine. Också nice. Jag har egentligen inte mycket alls att skriva här, kände bara för att uppdatera. FÖR ATT JAG KAN ;ppppPpPppPPppPPP





Gammal bild men fortfarande lika snygg.

Boo-hoo

Just nu har mina arbetskamrater slutat jobbet för en halvtimme sen och har antagligen precis blivit klara med att göra sig i ordning inför julfesten som hålls på något soft ställe nära Hötorget där de bjuds på julbord och en jävla massa nördar. FAN VAD JAG VILL VARA DÄR. Men istället sitter jag hemma i min ensamhet och är sjuk, yihaa.
Jag ska äta lite nu och typ kolla på The Secret Circle, eller spela tv-spel... Har inte bestämt mig.



SÅ JÄVLA HÄRLIGT MED FREDAG!

Walla

Långsam dag. Stannade hemma från jobbet då jag inte mådde bra. Träffade Sofie och Gurkan en stund under dagen vilket var trevligt då det var ett bra tag sen. Mot kvällen skulle vi repa, jag var först på plats. Dock upptäckte jag när jag kom dit en vacker skylt i fönstret med texten: "Stängt ikväll, vi har personalmöte!". Jo men tack för den informationen så att vi slapp åka dit i onödan. Det var bara att gå mot bussen för att åka hem igen.

Mötte upp Sebbe i Gullmarsplan och vi åkte tillsammans hem till mig för att fylla i lite uppgifter inför mötet med Emergenza som vi har nästa vecka med bandet, då vi kommer ställa upp i Emergenza (som då är en musiktävling) i vår! Nu sitter jag hur som helst och lyssnar på ett ganska nice band, Woe Is Me heter dem. Hade aldrig hört dem innan jag såg en kompis video på youtube där han gör en vocal cover på en av deras låtar!

Woe Is Me – Vengeance - Där har ni låten han gjorde en cover på!

Imorgon är det fredag, vilket betyder helg! Direkt efter jobbet är det julfest och jag är riktigt taggad! Jag, Mattan, Simba och Jonathan har även ställt upp i turneringen som kommer att äga rum under tävlingen. Vi kommer spela Modern Warfare 3, som jag har testat lite snabbt i fem minuter i tisdags... Det blir intressant! Jag undrar vad priset är.


"Pung"

Vaknade imorse lite senare än vanligt och var väldigt nära på att bli några minuter sen till jobbet, men jag haxxade.
Mattan var sjuk idag vilket såklart var tråkigt, men det funkade bra ändå på internleveransen. Blev dock inte lika mycket snack som vanligt (då vi alltid brukar snacka hela tiden). Bestämde mig även för att jobba över idag då det var frivilligt eftersom att jag inte gjorde det igår. Spenderade de två sista timmarna med uppsortering vilket är så sjukt svårt, för det finns ju för fan ingen plats! Jag tycker verkligen synd om de som håller på med uppsortering varje dag, de måste glida runt som gamar på lagret och hålla koll på när packarna och vi på interna plockar så att de genast kan fylla den tomma platsen, haha.

På vägen hem satt jag med två thais från jobbet, Nok och Am. De talar inte sådär superbra svenska så ibland kan det vara riktigt svårt att förstå vad dem pratar om. Idag råkade jag verkligen ut för det, haha. Jag blev "intervjuad" av Am (som är en asskön kille för övrigt) som jag brukar bli när vi tar sällskap på hemvägen. Just idag frågade han mig helt plötsligt om jag var "pung". Jag kunde verkligen inte förstå vad han menade. Undrade han om jag var kille, om jag hade en pung? För det är väl ändå ganska uppenbart tycker jag... Men efter många omformuleringar och en stunds funderande så kom vi fram till att han frågat om jag är punk, i och med mina uttöjda öron och piercing i läpppen (antar jag). Haha, det blev så knasigt!

Nu sitter jag och smuttar på en kall cola, jävlar vad god den är. Åt nyss två hamburgare och tänkte duscha alldeles strax och sen hinna med att fixa matlåda till imorgon innan det är dags för sängen. Jag är för övrigt uppriktigt ledsen över att jag inte spelat tv-spel ALLS denna vecka. Det SUGER.

Plektrum

Det märks väl på mina rubriker vilken bra fantasi jag har...

Jag ville inte dö imorse heller! Bara somna om lite, hade en skön dröm. Men tog mig upp ganska snabbt ändå, åt frukost och drog till jobbet. Fick jobba med andra teamet idag, dvs. solna-uppsala-göteborg vilket var lite drygt men det funkade ändå. Denna vecka är det en massa frivillig övertid då vi precis har fått in Star Wars Old Republic men det blev ingen för mig idag eftersom att tisdagar är repdagar! Imorgon kommer jag dock jobba övertid, det är bra att passa på och ta igen lite timmar eftersom att jag varit sjuk en del.

Just nu lagar jag en enkel matlåda till imorgon, ska även alldeles komma igång med att skriva ner lite saker som jag önskar mig i julklapp/födelsedagspresent då mamma ska julhandla imorgon på sin lediga dag. Vill också vara ledig...
Det är mycket jag vill ha, men det mesta är tyvärr svindyrt så det är ingen idé att skriva upp dem till min familj och jag har verkligen jättesvårt för att komma på saker. Lär väl önska mig presentkort på Carlings och H&M typ



Nu har jag skrivit en liten lista... Fan vad jobbigt det ska vara då. Nu måste jag snabbt duscha och sen är det dags för sängen. God natt!

Wihoo

Det har varit en bra dag idag, för jag ville inte dö när jag vaknade. Jag kände mig faktiskt väldigt utvilad vilket jag tyå aldrig gör, haha. Dagen gick ganska fort fram och efter jobbet hade jag fått ett sms från Angelica där hon undrade om vi skulle ta en öl. Jag ringde genast upp henne och vi bestämde oss för att äta middag på Burger King och sen ta en öl. Dock blev det ingen öl då jag inte hade legg med mig (och Hellströms envisades med att jag var tvungen att ha det, har ALDRIG varit med om det tidigare där) utan vi har suttit hemma hos mig istället och kollat på tv och chillat.

Hon är fortfarande kvar, vilket är mysigt. Det är mysigt med sällskap för en gångs skull, det känns som att man inte har tid längre, i och med ett jobb, haha. Det är så ironiskt, utan jobb har du all tid i världen men utan pengar har du inte råd att göra något men med jobb så har du ingen tid till sakerna du nu kan lägga pengar på.
Fast nu handlar det ju inte om pengar, utan bara om umgänge... Hur som helst, TREVLIGT.

Jag hoppas att jag kommer vakna lika pigg och utvilad imorgon också, det vore skönt om jag kunde göra det framför. För alltid. Jag ska också ansöka om ledigt på min födelsedag imorgon, jag hoppas att det går igenom.




 

Hej Angelica!

I Am Hunger

Jag är fett hungrig. Klockan är bara sex, helt sjukt. Jag trodde klockan skulle vara typ 10. Men det är nice, då hinner jag göra... mer innan jag måste sova. Som att laga mat, och matlåda till imorgon. Har bara ett avsnitt kvar av Pretty Little Liars nu, sjukt jävla spännande. Det är tur att nästa del av säsongen börjar sändas om en månad.

Frågan är vad jag ska göra sen... Spela Assassin's Creed eller kollar på The Secret Circle. Jag har problem med att välja... Jag måste äta också och har som vanligt ingen aning om vad, trots att jag inte har mycket hemma (och aldrig har det) så är det alltid lika svårt. Jag tror dock det blir hamburgare... Snabbt, enkelt och gott. Till matlådan blir det nog... Korv och pasta. Borde tina upp kyckling så att jag kan göra en god kyckling-med-ris-matlåda till veckan. Det var ett tag sen.

Ja ja titeln förklarar min hunger, men förutom det så är det en hint om att ni borde kolla in bandet I Am Hunger om ni inte har koll på vilka grabbar de är. I Am Hunger – Indifference Där har ni min favoritlåt!

Tonårsdraman

Ett av mina stora intressen är film och tv-serier, jag fullkomligt älskar att kolla på dem. När det kommer till film är det mest komedier och sci-fi/fantasy som jag kollar på, men en och en annan äventyr/actionfilm dyker också upp då och då. När det kommer till tv-serier är det nästan bara komedier och draman som gäller och som jag nämnde igår så älskar jag tonårsdraman. Jag har spenderat större delen av dagen av att kolla på Pretty Little Liars då jag ligger lite efter.

Det jobbiga med mitt stora intresse för dessa äckliga tonårsdraman är att det är mycket kärlek inblandad och jag blir bara ledsen när jag kollar på dem, för det får mig att sakna det så otroligt mycket mer. JAG VILL HA KÄRLEK.
Att det blir extra känslomässigt och snuttegull på film gör det ju bara värre också...

Men nu ska jag inte vara sån och ägna hela inlägget åt det här. Eller ska jag det? Jo, jag tror det.

BOOOOOOOOORED

Om titeln inte var tillräckligt avslöjande så har jag pisstråkigt. Jag sitter och kollar runt på GifYo och ser en massa söta tjejer småflörta med kameran och konstiga killar som gör asroliga miner. Jag bestämde mig alldeles nyss för att gå till affären och handla skinka, gurka och möjligtvis chips och cola. Jag måste bara bestämma mig för om jag vill fortsätta kolla på Pretty Little Liars, titta vidare på The Secret Circle som jag påbörjade tidigare idag eller kolla på något helt annat. Och JA, jag älskar tonårsdraman. Håll käft!

Jag har spelat fett mycket gitarr idag, det var länge sen det var såhär kul. Det känns så nytt och fräscht! Jag lärde mig att spela It Never Ends med BMTH, mest för att den är ganska lätt att komma ihåg! Jag behöver dock komma på fler låtar som jag ska lära mig för övnings skull så att jag kan bli bättre också. Det är liksom lite roligare övning att lära sig nya låtar än att nöta gamla om och om igen. Jag har faktiskt en lista på en massa låtar jag vill lära mig, men de är många bra mycket svårare än vad jag klarar av, haha. Men en vacker dag, då jävlar!

Btw om ni har GifYo, följ mig: K4M0N! Om inte... SKAFFA! Det är askul!

Schecter C1 Hellraiser

 

För er som inte var på spelninge igår (FUCK YOU): Här är min nya älskling!

Caturday... wait.

Klockan är 14:14, nice! Fan nu blev den precis 14:15...

Vaknade vid 10 idag av näsblod, hehehehhe standard i Eriks liv! På TVn var det reklam om den nya fantastiska och revolutionerande BHn AirBra eller vad fan den heter! Den är helt magisk! Man kan använda den i allt och du undviker fettvalkar, skavande band som dessutom åker ner och att försöka hitta den perfekta BHn som håller upp dina bröst!!!

Okej allvar nu. Jag springer fram och tillbaka till tvättstugan, det fanns dock ingenting roligt att dokumentera där nere denna gång. Köpte ett nytt sköljmedel med doft av UTOMHUS. Seriöst, det står så på flaskan: "En härlig doft av UTOMHUS".

Jag har blivit lite besatt av GifYo, men har tyvärr lite för dålig inspiration för att mjölka ur hundra GIFar om dagen som vissa andra gör på den sidan, men å andra sidan gör de inget vettigt och får kommentarer och grejer ändå.

JAG SKA BLI GIFYO-KÄNDIS!

01:16

Hemma från spelningen i Åkersberga, har var det ett tag nu. Det var i alla fall soft, det var bra mycket bättre utrustning än vad jag förväntat mig vilket självklart var en positiv överraskning. Dock märkte jag i efterhand att ljudet utåt var väldigt kasst, om man ville få bästa möjliga upplevelse av musiken skulle man sitta backstage med stängd dörr, där jävlar hörde man allt perfekt!

Det var en soft kväll i alla fall, gör gärna om det snart. Det var roligt att spela på nya gitarren också, är kär i den. Det är verkligen skillnad jämfört med min Kelly, min Schecter är så lätt och smidig! Och snygg... hehehe...
Jag borde ta en såndär ultrasnygg poserbild när jag står med gitarren framför kameran. Någon gång. Kanske.

Efter spelningen så var planen att jag skulle möta upp Gustav och gå ut precis som förra fredagen, men tyvärr så var han alldeles för trött för det och lämnade återbud. Ledsen Erik. Jag var riktigt taggad på en schysst bromance-kväll med min lilla Gustis! Imorgon har jag hur som helst tid i tvättstugan, kanske hittar något spännande i hallen då igen!?
Jag vet inte ännu vad som händer framåt kvällen, men det märker jag väl imorgon. Syrran smsade tidigare idag och undrade om jag ville komma över för att göra lite knäck, vilket vore jääävligt gott att trycka i sig! Men vi får se som sagt!



???

Alltså, jag vet att jag är snygg. Men du behöver inte huka dig framför mig för att VERKLIGEN STIRRA PÅ MIG när jag försöker koppla av under tunnelbaneturen efter repet.

SNART HELG

Idag är det torsdag (som om ni inte visste det redan) och det var en rätt soft dag på jobbet. Tre nya personer började idag och två av dem hos oss på interna. Åh, vilka n00bs de är, hoho. Men å andra sidan var vi alla likadana som dem när vi först kom dit haha, men det är lite roligt att man själv får lära upp de nya nu! JAG HAR STYRKAN! Oh wait...

Min käre vän Eva var förbi på jobbet idag också, dock hade jag inte tid att hälsa på henne (eller ens se henne) då vi hade det ganska stressigt med att hinna med allt innan slutet på dagen, men det var säkert trevligt för Fredrika!
Jag kom nyss hem och ska äta mat nu, vet dock inte vad. Efter det ska jag runka av min nya gitarr (<3<3<3<3) och sen bär det av mot Trollbäcken för ett kort rep! Vi brukar normalt vis börja repa runt 19.00 men idag blir det en timme senare istället då Sebastian varit i Örebro och tatuerat sig, så han måste hinna hem först och hämta sina grejer!

IMORGON ÄR DET GIG! Så jävla taggad. Jag kommer dock vara där senare än alla andra och missa soundchecken då jag inte kan gå tidigare från jobbet, men det blir nog bra ändå. Ska bli spännande att lira live nästan direkt med nya gitarren också, har inte ens "spelat in" mig på den än... Men det ska jag göra nu samtidigt som jag äter och sen på repet också såklart!

Jag fyller år om 26 dagar!
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.