Fy fan vad länge sen det var jag uppdaterade i bloggen nu, jag ber om ursäkt. Dock tror jag ärligt talat inte att det gått något särskilt stor nöd på er, ni är ju typ tre pers som läser den här ändå! Hur som helst så kommer en fet uppdatering i dagens inlägg... tror jag.

Jag kommer knappt ihåg vad jag skrev senast, tror det var då jag var sjuk innan nyår (som för övrigt var awesome). Nyårsafton firades tillsammans med mina goda vänner Gustav och Alex och kvällen började med att vi möttes upp hemma hos mig. Strax innan klockan sex åkte vi till kungsträdgården för att äta middag på TGI Friday's och blev överraskade när vi kom dit då de berättade att de inte serverade middag efter klockan sex och därmed kunde vi inte få någon middag. Dock så var det en otroligt snäll servitris som fifflade lite med bokningarna och såg till att vi fick ett bord till tio över sex och såg till att vi fick middag ändå! Mycket värt.

Efter middagen åkte vi vidare till vår slutdestination: Skeppsbar! Vi satt där och snackade skit och drack både öl och konstiga häxblandningar (jag och Gustav då, Alex är ju nykterist). Alla gick ut vid tolvslaget för att titta på fyrverkerierna och efter det mesta dött ut gick alla in igen för att fortsätta precis som vanligt. Så typiskt nyår!

Det får avsluta det här inlägget, vill inte göra det allt för långt!