Results »

Lost Woods

Jag har för tillfället inte så mycket fantasi/ork till att ens försöka skriva ett intressant inlägg här.
Imorgon är det fredag, efter jobbet ska jag följa med min kära kusin Josefin till någon fotografering hon ska ha med en kille hon inte riktigt känner och litar på - därmed ska jag med som lite stöd av något slag. Efter det ska jag hem till Angelica då hon har en liten fest för att fira sin lediga helg! Det blir nog trevligt.

Sen på lördag så är det ju dags för kryssning, ska bli riktigt kul! Med andra ord kommer jag inte att skriva något under helgen!




 

Bild från igår då jag var och såg The Ghost Inside, August Burns Red och A Day To Remember. Fick två gratisbiljetter från Anderas på Carlings och kunde helt enkelt inte säga nej!

Att känna sig taggad

Vi hade fått in sjukt mycket beställningar från svea imorse, över 500 produkter. Som tur va så fick vi hjälp av Micke och Joel för att hinna med allt vilket vi gjorde utan att behöva stressa sönder i sista sekund innan lunchen.
Efter lunchen var det väldigt lugnt och allt flöt på väldigt smidigt tills vi hittade en vagn som någon idiot inte hade markerat och helt plötsligt så hade vi en hel pall till att göra! Fattar inte. Hur som helst så var det lugnt, vi hann med det gott om tid också och blev klar tjugo i fem.

Innan jag åkte hem från jobbet köpte jag även ett trådlöst tangentbord i litet format för att jag är så himla lat av mig och skulle vilja kunna sitta i fåtöljen och ändå leka med datorn när jag har den kopplad till TVn. Så nu kan jag göra det!

Strax innan sju mötte jag upp Sebastian vid medis för att käka på McDonalds vilket var helt sjukt gott då jag var så löjligt hungrig. Efter att vi ätit promenerade vi till Café 44 för att se när Elias spelade med sitt andra band. Detta betydde såklart att vi inte repade ikväll vilket jag tycker är tråkigt, men förhoppningsvis blir det av på torsdag i alla fall! Nu ska jag strax försöka sova. Får väl se hur det går.




På bilden ser ni hur litet tangentbordet är som jag köpte jämfört med laptop-tangentbordet!

I Can't Escape

Har haft en riktigt trevlig måndagskväll faktiskt. Tanken var att jag skulle besökt syrran direkt efter jobbet för lite middag och för att hämta räkningar och lite annat men hon visade sig vara svår att få tag på. Angelica kom hit runt halv sju och då delade vi på en öl och snackade om allt möjligt, precis som vanligt. Mitt i allt hamnade vi i en gigantiskt nostalgi-trip när jag talade om att jag lyssnade på ett gammal töntigt demoband från Stockholms-trakterna som tydligen fortfarande lever och vi började diskutera kring detta band. Det fanns en låt som vi båda älskade av någon okänd anledning men vi kunde inte komma på vad den hette! Så vi började söka hej vilt över youtube för att hitta just den låten! Det tog sin tid men till sist fann vi den! Haha, ååh den är så dålig. Jag tänker inte ens länka den.

Vid kvar över åtta (tror jag) åkte Angelica hem och jag tog mig till min syster för att till sist äta middag. Jag segade kvar där ett tag och kollade på TV innan jag drog mig hemåt. Nu har jag nyss öppnat ett e-sparkonto och betalat elräkning och telefonräkning. Känner mig lite lagom vuxen sådär. Nåja, det är en dag imorgon också! God natt.




Mina kompisar är snyggare än dina!

The Triangular Race Through Space

Hela min vecka är typ förstörd. Eller okej, det var att ta i. Men idag känns det som att det är tisdag när det bara är måndag. Det har varit en stressig dag på jobbet och det kommer att bli stressigt imorgon också. Det märks verkligen att det börjar närma sig julen, butikerna bokar helt sjukt mycket saker just nu och vi kommer inte längre hinna med allt varje dag vilket betyder att vi får sikta på det som har prio... Okej, fy fan vad tråkigt det här måste vara att läsa.

Jag ska duscha om någon minut bara, Angelica ringde mig för en stund sen och är på väg hit nu. Vi ska dricka lite öl och uttrycka vårt hat mot hennes chef! Jag är för övrigt otroligt hungrig och har ingen aning om vad jag ska äta och självklart så har jag inte färdiga matlådor heller vilket innebär att jag måste fixa i ordning några inför veckan. VILKET SUGER.

För övrigt så har jag fått min första "riktiga" lön nu, då jag bara fick ungefär hälften senast! Känns helt otroligt att ha så mycket pengar på kontot, haha. Jag undrar hur snabbt jag kommer att vänja mig vid fast inkomst. Alex tipsade mig om att skriva upp en lista över alla saker jag vill köpa/lägga pengar på vilket jag gjorde i lördags. Den är redan uppe i 65 saker... Känns bra, haha. Vågar inte riktigt räkna hur mycket pengar allt kommer kosta men kommer säkert räkna på det någon dag ändå.

Ja ja, nu ska jag duscha!

Angus Carnage Party

Här är lite bilder från spelningen som är tagna av vår käre vän Rebecca Larsson!













Förlåt

Ja, nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera. Jag har läst någonstans om en app för blogg.se för att kunna blogga via mobilen, men det verkar bara vara till iPhone. Hur jävla dåligt är inte det!? Jag är en upptagen man och skulle verkligen behöva en sådan app... Jag får helt enkelt dra en kort sammanfattning av de senaste dagarna!

I fredags gick jag upp klockan 5 vilket tog emot riktigt mycket, men det var nödvändigt för att jag skulle kunna gå en timme tidigare från jobbet och hinna med att åka hem och sedan direkt till Aggregat för soundchecken inför Angus Carnage Party. Kvällen var riktigt grym, är så otroligt glad. Dock gick den alldeles för fort, speciellt vår speltid. Vi upplevde tyvärr en hel del strul med vårt ljudkort så större delen av musiken försvann till och från (även mickarna strulade så sången hördes inte heller hela tiden) men publiken var helt underbar och peppade ändå och hade energi och röjde! Efter kvällens slut och allt var ihoppackat åkte jag och Alex hem till mig för att dumpa av våra grejer och äta en välförtjänt hamburgare som jag bjöd honom på. Vi fick sällskap av en äldre kvinna som hette Lena som talade om för oss att hon skulle hänga på söder följande dag.

Jag fick sms från Kristine som inte var så sugen på att sitta hemma och jag föreslog att hon skulle slå följe med oss till krogen och möta upp resten av bandet + några till vilket hon gjorde. Ett internskämt senare och en jävla massa skrattande så befann vi oss på Hellströms med resten av gänget. Vi var väl där i kanske en halvtimme innan de stängde stället och vi bestämde oss för att åka hem och sova, haha.

Igår tog jag och Alex det mest lugnt, vi var först hemma hos mig innan vi tog en tur till 4sound då han ville provspela en gitarr. Efter det åkte vi hem till honom där vi åter igen chillade galet och jag drack 8 dl pucko som jag hade köpt på Willys. Runt middagstid rörde vi oss mot Skogås hem till Eva (och hans mamma lol :D) för att äta en japansk middag som Eva så duktigt förberett i hundra år. Det var gott. Jag och Alex spelade även Alfapet och åt godis (GODIS!). Vi åkte hem runt halv tio då jag grät i floder över att behöva gå upp klockan 6 för att jobba följande morgon.

Vilket lämnar oss vid idag, då jag gick upp klockan 6 och grät i floder över att jag gick upp klockan 6. Väl på jobbet var det ganska chill och jag var hemma redan vid 5 idag. Har dock inte ätit någon middag än, men den är på g nu. Jag får lön imorgon. Är taggad. <3

PeppeN^

Idag har jag jätteont i fötterna! Vi hade superstressigt innan lunch på jobbet men fick istället sjuuuukt lugnt efter lunch. Vid tre var vi redan klara för dagen med allt som skulle skickas så vi fick istället se till att städa på lagret - rensa kartonger, sopa golvet osv. Helt okej dag ändå.

Efter jobbet åt jag en fin middag på McDonalds innan jag åkte till Kringlan för ett sista rep innan Angus Carnage Party som är nu på fredag! Jag läste igår att den där profeten Camping förutspått jordens undergång just på fredag. Det är säkert för att kvällen kommer bli så JÄVLA BRA!

På tunnelbanan hem insåg jag att jag behövde handla och självklart hade Daglivs precis stängt när jag väl var framme vid Fridhemsplan. Jag lämnade därmed gitarren hemma och tog skyndade mig sedan till Rådhuset där Ica har öppet till 23. Såg för övrigt en helt stört lång kille när jag klev av tunnelbanan. Han måste ha varit närmare 2,10 cm lång!

Nu har jag nyss duschat och ska alldeles strax gå och lägga mig. Skulle verkligen behöva massage känner jag... Någon frivillig?! Jag kommer för övrigt eventuellt lägga upp bilder imorgon på mina uttänka outfits till Angus som jag funderar över. "FAN VAD KUL!" tänker ni då. Eller?

Nightmares

Jag vaknade vid fyra i morse och var såklart vettskrämd av en jävla dröm. Det jobbiga var också att innan jag vaknade till helt så var jag i ett halvsovande/halvvaket tillstånd vilket gav mig panik. När jag äntligen vaknade startade jag genast igång TVn och något halvtaskigt komediprogram på TV 4 Komedi för att tänka på annat.
Som tur är har jag glömt det stora hela av drömmen nu, så jag behöver inte oroa mig över att jag ska tänka på det ikväll när jag ska sova i alla fall.

Gårdagen var trevlig i alla fall. Jag och Mattias spelade inte lika mycket som vi hade planerat men hade lika trevligt för det. När vi skulle se på film fick vi även sällskap av Angelica en stund. Vi såg på Bad Teacher och jag var nog den enda som skrattade hela tiden. Jag är så lättroad...

Idag ska jag äta middag med mamma klockan sex och tills dess ska jag nog spela Monster Hunter, för det äger.

Sjukling

Som ni kanske märkt så har det inte blivit så mycket uppdateringar under denna vecka. Anledningen är att jag har varit förkyld med en härlig dos feber och därmed har jag inte riktigt haft orken till att blogga heller. Men nu mår jag mycket bättre och känner därför att det vore dags att skriva lite!

Det jag har ägnat mig åt under veckan är i stort sett att sova, dricka té och spela Monster Hunter.
Igår var jag dock utanför dörren i mer än fem minuter då jag mötte upp Maria på stan för att äta ett mål mat och gå på bio. Vi bestämde oss för att se nya Svensson Svensson och den var faktiskt riktigt bra! Jag var lite skeptisk måste jag erkänna men eftersom att hon ÄLSKAR svenska filmer och däribland Svensson Svensson så kände jag att jag kunde ge det en chans eftersom att jag faktiskt också gillar tv-serien och första filmen (jag brukar annars inte ge svenska filmer en chans). I väntan på bion så promenerade vi runt i stan och pratade en massa vilket var väldigt trevligt!

Idag ska jag få besök av Mattias som är en arbetskollega! Vi började samma dag på jobbet och har blivit goda vänner sen dess och då vi båda har ett vackert intresse för tv-spel så har vi bokat in en speldag för idag. Han kommer förbi om cirka två timmar och då ska vi spela lite spel (no shit)!
Det vi har planerat att hinna med är: Resident Evil 4, The Legend Of Zelda: Twilight Princess, Guitar Hero 5, Street Fighter IV: Arcade Edition och Super Smash Bros. Melee.

Nu ska jag spela lite Monster Hunter innan han kommer hit! Jag kanske gör ett inlägg senare också med lite bilder om ni har tur. ;D

Kvinna sökes

Det var otroligt segt att komma upp i morse, då Sebbe sov över här blev det i så mycket sömn då vi kom i säng först vid 1-tiden. Hoppade snabbt in i duschen så fort jag lyckats kliva upp ur sängen och hade sedan en trevlig frukost och tog mig tillsist mot jobbet! Vi hade en ganska stressig dag, det var otroligt mycket att plocka och registrera idag som skulle skickas till Sveavägen och vi fick gå på lunch en kvart senare för att vi skulle bli klara. Samma sak hände mot slutet av dagen och vi blev tyvärr inte helt klara (dock bara några få grejer som inte registrerades) men det kommer vi göra imorgon bitti istället.

Efter jobbet åkte jag hem och har mest tagit det lugnt. Jag funderade en stund på att ta mig tid och ork att dammsuga men det var ju helt förgäves. Därav detta inläggs titel! Kvinna sökes.

Åt för en stund sen en snabb middag bestående av två hamburgare och just nu håller jag även på att laga lunch inför veckan (kyckling med ris) vilket ska bli en skön omväxling från makaronerna jag åt hela förra veckan + idag...

Jag börjar känna mig trött nu också vilket är skönt, jag kanske får ordentlig sömn i natt då. Jag tror att jag ska spela lite på Guitar Hero 5 innan jag går och lägger mig dock, är väldigt sugen på att spela det!

Depression After Eating

Jag har två viktiga uppdateringar i detta inlägg.




NUMMER 1: WHAT THE FUCK IS THAT!?

 

Den var fan inte där när jag kastade i köttbullarna i stekpannan! Är det en aidsköttbulle eller något? D:

 

 


 

NUMMER 2: FUCKING LISTEN!

 

 

Den är awesome.

Den där fördömda söndagen

Då var det söndag igen och jag är som tidigare nämnt inget fan av söndagar. Mer tänker jag nog inte tillägga angående det. Gårdagen var hur som helst väldigt trevlig! Jag var framme i Smedjebacken halv åtta efter en helt okej bussresa. När vi var framme vid den fina lilla "stugan" så fick jag i mig lite mat och sen spelade vi (jag, syrran, Mårten och mamma) monopol!

Idag har vi mest tagit det lugnt framför TVn. Jag roade mig med att bläddra igenom en bok om havets historia, haha.
Jag har dock varit på ett ganska dåligt humör hela dagen då jag hade jobbiga drömmar under natten och jag kan inte riktigt glömma en av dem som stod ut.

Nu är jag i alla fall hemma och nu tänkte jag laga middag alldeles strax. Jag tror att jag kommer spendera resten av kvällen med att kolla på först Community och Vampire Diaries och sen även Awkward som jag började kolla på igår! Riktigt rolig serie, jag rekommenderar den!




Lite spontan

Jag bestämde mig för att jag inte vore ett gott sällskap enligt sportscamp-kriterier ikväll och har istället köpt en biljett mot Dalarna. Min buss går om cirka 50 minuter och jag kommer att vara framme 19:40 där syrran och Mårten kommer att hämta mig. Jag ska göra mig redo så fort det här inlägget är publicerat, ska antagligen köpa lite chips eller godis som vi kan njuta av ikväll när vi glor på tv eller spelar monopol. Jag kommer att vara hemma runt fem imorgon och får se till att laga mat och städa lite då.

Har för övrigt lyckats "spräcka" mitt högra öra, töjde för snabbt och aggressivt och har nu fått betala priset. Jag bytte från 12 mm till 10 mm för att örat ska få andas lite, det känns redan bättre kan jag tala om. Jag vill dock ha min 12 mm tunnel i högra örat också till Angus, men vi får se om jag hinner tills dess... :(

Nåja, nu ska jag som sagt göra mig i ordning. Ha en trevlig lördag, ni som läser!

Take it all

Schysst dag igår på jobbet, diggar verkligen den nya rutinen vi fått på interna. Fick dock veta att vi behöver jobba söndagen den 23 oktober vilket inte är så kul, men lite mer pengar skadar väl inte! Efter jobbet fick jag skynda mig hem för att byta om och fixa inför LTSBs första "spelning" som ägde rum vid vår replokal. Det var ju inte direkt en riktig spelning med tanke på att vi knappt bjöd in folk, men tre band spelade inklusive oss själva och det var riktigt roligt att spela - dock hördes tydligen inte någon sång vilket så klart var trist.

Efter spelningen åkte vi i bandet + några sköna människor till Mikko för att dricka och umgås. Det var mycket trevligt men jag var helt löjligt trött efter att ha jobbat och giggat och ville mest bara sova, haha. Sonia var dock helt bestämd på att gå in på Anchor på vägen hem och då jag inte hade mitt legg med mig fick jag inte komma in, lol. Jag bad henne att höra av sig när hon var på väg hem men hon har inte hört av sig idag heller så jag hoppas att det värsta som hänt är att hon ligger bakis och sover.

Ikväll är det en liten återträff med människorna från sportscamp, dock är jag fortfarande trött och seg idag och funderar faktiskt på att hoppa över det. Min syster frågade mig precis om jag ville ta en buss till dalarna för att umgås med henne och Mårten då jag inte kunde följa med dem när de åkte dit igår (de har en stuga där tillsammans med Mårtens familj som de nu ska sälja och det här var sista chansen för mig att besöka den) men jag skulle vara framme runt åtta och jag vet inte hur pepp jag är på en lång bussresa, jag borde dessutom se till att städa och laga mat imorgon... JAG VET INTE HUR JAG SKA GÖRA! Vi får se.



Jag tänkte för övrigt ladda upp en "dagens outfit" också med min utstyrsel till spelningen igår. Det roliga är dock att direkt efter att jag tagit bilden så bytte jag om och tog inget nytt foto... Men ni får det första ändå bara för att ni gillar att kolla på foton tagna i spegeln.

Siberia

Har inte varit en så händelserik dag idag faktiskt, fick dock mina arbetsbyxor idag! Det var nice, nu väntar jag bara på tröjorna också. Det var en ganska lugn dag på jobbet och vi behövde inte stressa allt vilket var skönt.
Efter jobbet åkte jag hem för att äta lite snabbt innan jag åkte vidare till replokalen i Trollbäckens Centrum för att ha ett sista-minuten-rep innan vårt lilla "gig" imorgon som kommer att äga rum på just Kringlan där vi repar!

Vi har inte promotat alls och det är egentligen mer ett "öppet rep" än en spelning, men det ska hur som helst bli kul! Eftersom kommer vi att dra ihop en fest hos Mikko också vilket jag ser fram emot väldigt mycket också.

Jag har för övrigt seriös ångest över vad jag ska ha på mig imorgon och på Angus Carnage Party som då är vårt "officiella" första gig. Fast har typ redan bestämt mig för vad jag kommer att ha på mig imorgon... Om det inte vore för att jag måste laga mat snabbt nu innan jag ska sova så hade jag lagt upp bilder på olika outfits!

Det får bli till Angus istället, för nu måste jag laga mat.




Mix Megapol

Hade en helt okej dag på jobbet idag, morgonen öppnades ett möte om att vi kommer att behöva jobba en söndag framöver samt ett schema till oss som jobbar på interna! Schemat är asbra och jag är supernöjd, det innebär i stort sett att vi får lite mer variation på arbetet och defintivt mer struktur!

Efter jobbet skulle jag ha mött upp en vän från Gotland som är här en snabbis, hon ska vidare till Australien imorgon för att bosätta sig där. Tyvärr fick hon förhinder så vi kunde inte ses vilket är jättesynd, vi har inte setts på säkert ett år och nu ska hon då flytta långt åt helvete. Roligt för henne dock!

Istället köpte jag två tunnlar till mina öron då jag kommit upp i 12mm, yay! Haha, det har fan tagit sin tid.
Åt även middag hos min syster och slökollade lite på tv innan jag gick hem för en stund sedan. Har nu precis duschat och måste nu fixa matlåda inför imorgon och sen är det dags att sova!

Ni som läser min blogg (typ Alex och Eva?) får gärna komma med förslag med vad jag kan skriva, haha. Alex är ju cool och skriver recensioner sisådär en gång i månaden, vilket kanske vore kul att göra också.

Nåja, god natt!



Fick idag även veta att Daryl, en kille som jag träffade då mitt band spelade upp i ett seminarium genom FUSE på Fryshuset har dött. Vi hade bara pratat ett fåtal gånger, men han var verkligen en grym kille. RIP

Empyreal

Empyreal är en sjukt bra låt av bandet Sylosis, från deras senaste platta som jag ÄLSKAR.



Trots att det är måndag känner jag att jag har haft en bra dag! Vaknde imorse likt en zombie, inget ovanligt med det. Kom till jobbet och spenderade de första timmarna med att plocka varor som ska skulle skickas till svea och göteborg. Helt plötsligt var det lunch, SJUKT NICE. Älskar när tiden går snabbt <3

Efter lunchen gick det minst lika snabbt och innan jag hann kolla på klockan och känna mig rastlös så var det dags att gå hem! Väl hemma tog jag faktiskt tag i disken också och jääääävlar vad nöjd jag är över det, haha. Det blev så rent och fint, städade till och med spisen, hoho! Lagade mat för kvällen och lunchen imorgon och har nyss duschat efter en springtur! Jag tog ju en paus från springandet eftersom att jag åkte på en liten förkylning med tillhörande halsont, men nu den är över så får jag ju springa igen! Kände även när jag nästan var klar med min vanliga runda så kände jag att jag lika gärna kunde springa en stund till då jag inte var särskilt trött. Så idag blev det 35 minuter vilket jag tycker är nice liksom. Så nu är målet 35 minuter tre gånger i veckan! Kan nog bli bra det här.

Nu ska jag strax sova, ska dock kolla lite på en låt som Sebastian skickade mig idag och se om jag inte kan skriva lite på den... Nå väl, jag skriver säkert mera imorgon!

Söndag

Jag hatar söndagar, det finns inget bra med dem förutom att det är en ledig dag. Men även fast det är en ledig dag så är det även sista lediga dagen och måndags-ångesten börjar bubbla upp.

Just denna söndag har varit sjukt seg och jobbig då jag inte gjort något ALLS, vilket inte var planen. Jag hade bokat tvättstugan och planerat att städa lägenheten och framför allt diska, men jag har inte gjort något av det. Jag hade även tänkt att spendera större delen av dagen med att spela tv-spel men inte ens det har jag gjort. Vad är det för fel på mig!?

Jag för helt enkelt trösta mig med att gårdagen var riktigt trevlig. Jag var hemma hos Sebastian och som vanligt diskuterade vi bandet och skrev på lite musik tillsammans. Mot kvällen drog vi mot Fridhemsplan för att se våra vänner spela live på Coppersfield och roligt nog träffade vi även på halva bandet på tunnelbanan! Det var en hel del folk där vilket var roligt att se, för jag vet hur hemska krogspelningar kan vara. Men som tur är så hade dem publik som var närvarande och faktiskt stod längst fram och röjde till musiken! Med andra ord så var det en kväll med bra musik och väldigt trevligt sällskap.

Nu ska jag duscha och sen ta och avlida i sängen då jag ska upp klockan 6 imorgon som vanligt... Godnatt (om det finns någon som läser den här bloggen, haha)!

Roadtrip

Igår var det fredag, veckans BÄSTA DAG!! <3 Jag älskar fredagar. Jobbet gled på sjukt smidigt verkligen, jag fick i princip bara plocka till Solnas butik hela dagen men det var skönt och tiden gick ändå som sagt fort!
Efter jobbet skyndade jag mig direkt till centralen för att möta upp Mikko, Elias och Sebastian för att åka till Uppsala. ROADTRIP!

Yersinia skulle spela tillsammans med några andra band i och med att Yersinia nyligen släppt en ny EP. Jag tycker synd om våra medresenärer på tåget, vi var otroligt högljudda och snacka en jävla massa skit om saker och varandra, haha.

"YOU'RE NOT THE ONE TO CALL ME A FAGGOT, I'M NOT THE ONE WHO ALMOST HAD SEX WITH A GUY YESTERDAY!"
Hahahahaha, Mikko <3



Spelningen var soft och det var ett band som var så himla coola att se, de heter Lay Down Your Guns och kommer från Jönköping. Det var helt kaos, de slängde runt med sina instrument hur som helst och sångaren hoppade ner i publiken och skrek folk i ansiktet med 2 millimeters mellanrum, det var underbart!

Efter spelningen drog vi tillbaka till Stockholm för att äta (matkoma lol </3) och sen drog vi förbi Lion Bar en liten stund där vi mötte upp några andra. Dock blev det inte så långvarigt och jag var väl hemma vid två kanske.
Bra start på helgen i alla fall!

Ikväll ska vi ses igen för att gå på Coppersfield (precis vid mig!) på Fridhemsplan och se mina kära vänner i This Is Not A Game Of Who The Fuck Are You spela, kommer bli awesome!
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.