Results »

Vårsol

Vaknade idag halv sex redan. Det har hänt flera gånger denna vecka att jag vaknar innan klockan ringer. Vad händer? Börjar jag faktiskt bli utvilad om nätterna? Helt fantastiskt! Jag fortsätter gärna på det spåret. Jag är dock lite orolig inför sommartidsbytet, när är det egentligen? Jag måste googla det.

Det var en ganska normal dag på jobbet idag, det är fortfarande väldigt lugnt. Men så är det ju vid slutet av månaderna, sen den 1:a blir det kaos igen och mycket att göra. Men det är roligt också, då går dagarna väldigt fort vilket såklart är bra. Det enda man tänker på när man har tid att tänka är att man vill sluta så att man får njuta lite av den underbara vårsolen som äntligen har kommit. Jag har bara lust att rulla runt på en gräsplätt hela dagarna.

Just nu sitter jag och chattar lite på facebook med Ronja som har varit väldigt svår att få tag på under de senaste veckorna. Men det är ändå förståeligt, vem har det inte stressigt inför studenten liksom? Jag minns i alla fall hur jag hade det även om själva projektarbetet som brukar ta upp mest tid var väldigt slappt för min del.

Jag ska alldeles strax börja laga mat också, både middag och lunch till imorgon. Vanligtvis brukar jag äta först och sedan ta en paus innan jag lagar nästa måltid men det har jag inte riktigt tid med ikväll då jag ska på Saras studentskiva senare och Eva kommer hit strax efter nio för att byta om här då hon inte hinner åka hem emellan. Jag har även ångest över vad tusan jag ska ha på mig. Temat är "karaktärer" och min första plan var överklassnytt, men Alex den jäveln bangar på min idé. :( Ångest...

Fuck you, weather

Ska alldeles strax gå till jobbet och jag ser inte fram emot det. Det snöar ju! Vad in i helvete? Och enligt prognoserna så ska det bli jättevarmt till slutet på veckan, upp mot 19 grader. Känns verkligen inte som det när man kollar ut genom fönstret.

Har haft en bra helg hur som helst, var på Hafflunds skiva i söndags där vi var turister (temat: saker som flyger). Träffade roligt nog på Sofia där så fick även umgås lite med henne vilket inte blir allt för ofta. Den här veckan blir nog ganska chill tror jag, ska på emergenza på fredag och lördag om jag minns rätt. Nästa vecka är det begravning för min farmor som gick bort för ett tag sedan. Vila i frid farmor.

Nu måste jag gå till jobbet...

Vädret 1-0 Erik

Fourth Dimension

Bra dag idag.
Just nu sitter jag och lyssnar på LIGHTS album Siberia som är väldigt mysigt, det passar den fantastiska vårkänslan som jag fått en dos av. Det har varit varmt idag och när jag slutade jobbet så kände jag för att promenera hem istället. Träffade roligt nog på Alex T på rådmansgatan, så vi stod och snackade i några minuter.

Jag åt nyss middag och väntar just nu på att höra av från Pauline. Hon ringde igår och talade om att hon äntligen flyttat hem igen från London, goda nyheter! Vi hade tänkt att ta en promenad och prata ikapp redan igår kväll, men bokade om det till idag istället. Hon slutade jobbet för 10 minter (edit: 25 minuter) sen, så hon ringer säkert snart.

Jag har inte spelat Mass Effect 3 idag vilket dock gör mig väldigt ledsen... Är typ helt besatt. Jag kommer inte hinna spela något senare ikväll heller då jag ska upp tidigare imorgon än vad jag brukar. Jag har en intervju på Skansen kl. 08.30 och som tur är så gäller även mitt SL-kort imorgon också (hädan efter får jag promenera till jobbet och köra på sms-biljett om jag ska någonstans långt bort).

Har nu precis pratat med Pauline och komist nog ville hon boka om igen. Så nu blir det Mass Effect 3 resten av kvällen istället! Tråkigt dock att inte få träffa henne, men vi ska ses till helgen.

Lite nostalgi

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha umgåtts med Thowe ett par timmar. Jag tror att senast vi sågs så var det oktober, så det var ett tag sen. Det var väldigt trevligt att träffa henne igen, precis som alltid. Vi promenerade från mig mot centralen, vidare till gamla stan och götgatan där vi stannade till för att äta lite innan vi fortsatte mot skanstull och gick förbi vår kära gamla skola där vi satte oss på en av bänkarna som på den gamla goda tiden och gottade oss i solen!

Nu har jag plockat fram kycklingen ur frysen för att låta den tina tills Gustav kommer hit vid sex-tiden. Det blir en man-date ikväll med god mat och lite alkohol, han är även supertaggad på att vi ska gå över gatan till Nivå 22 senare ikväll, haha. Jag förstår inte varför eftersom att alla vet vad för sorts ställe det är, men han verkar vara så inne på det just för att det är över gatan bara. Jag vill hellre dra till Skeppsbar...

Nu ska jag städa upp lite i lägenheten, typ ta itu med disken och all jävla skit som ligger på borden i allrummet. Jag borde egentligen damma av, dammsuga och torka golven och hela köret men jag orkar verkligen inte det just nu. Är inte alls på humör för att städa! Men en snabb runda med dammsugaren blir det nog ändå...

Ska försöka att ta lite bilder under kvällen också för att ha något att lägga upp här. Har blivit så löjligt dålig på att fotografera nu för tiden, förr var det lättare att komma ihåg av någon anledning. På återseende!

Mass Effect 3

Om rubriken inte säger tillräckligt så kan jag säga såhär:
Idag har jag jobbat och spelat Mass Effect 3. <3

TRAFALGAR

Idag åt jag lunch med mamma på Kungshallarna, det var riktigt gott. Fick även lite femhundra kronor för mitt ID-kort som jag ansökte om igår, dock kostade det bara fyrahundra kronor, så jag fick en hundring på köpet!
Jag har även lyckats skjuta upp att boka tvättstugan under allt för lång tid och straffet för det fick jag igår när jag faktiskt tog mig ner till tvättstugan. Den nästa lediga tiden är nästa vecka, på tisdag. Jag har inga underkläder kvar... Eller nu har jag, för jag kom på att jag hade kvar pengar på mitt presentkort hos HM som jag fick när jag fyllde år, så jag köpte ett tre-pack kalsonger...  Tror de var gröna, blåa och orangea. Haha, orangea. <3

Jag sitter och pratar om Vanilla Coke med EmilyLosa, vilket inte alls är bra för jag blir så jävla sugen på det då. :( Jag tror hon är min själsfrände för vi verkar älska Vanilla Coke minst lika mycket haha.

Har för övrigt spelat igenom DLC:n The Shadow Broker på Mass Effect 2 sen jag kom hem från jobbet, som en uppvärmning inför trean som SLÄPPS IMORGON!! Orkar inte med hur taggad jag är på att få spela det. <3
En tråkig sak är dock att jag först nu insett att jag inte är nöjd med min spelgenomgång med FemShep vilket suger av den anledningen att FemShep är så JÄVLA COOL i trean. Så jag får helt enkelt köra om serien sen när jag klarat ut trean. LIKE THAT'S A BAD THING! <3



 

Ge mig morgondagen NU! <3

Fattig man

Det har varit en bra dag idag. Kom för en stund sen hem från första repet på väldigt länge, känns bra. På söndag är det även dags att börja spela in gitarrerna för den kommande EP:n... Är helt löjligt taggad.

Arbetsdagen flög minst sagt förbi, speciellt efter lunch. Var även på en kort intervju för ett sommarjobb på Skansen under arbetstid (fuck yeah) eftersom att vi hade rekryteringsträffen hos oss. Får se om det blir något, de skulle antagligen höra av sig nästa vecka. Jag hoppas dock ännu på att få jobba kvar på AF... Vi verkar ju vara så sjukt uppskattade, så varför inte förlänga vår anställning då om vi nu behövs så mycket?

Insåg dock idag att mitt SL-kort går ut nästa vecka, och jag är inte ens i närheten av att ha råd med ett nytt. Så jag ska nog börja promenera till jobbet några veckor, tills jag har råd med det igen. Ska kolla på torsdag hur lång tid det tar exakt att gå från jobbet till min dörr så att jag kan räkna ut när jag måste gå upp. Det är drygt att jag blir av med sömn, men har man inte pengar så har man inte pengar. Det är ju dock positivt med lite motion!

Nu ska jag äta en macka och sen lägga mig i sängen och glo på Scrubs, för när Scrubs börjar så är det läggdags!
Så godnatt!

Bildspamm

Jag schteker på AFs toalett.

Godis och Ange på Skeppsbar.

Elias och Icho(?) på Lion Bar.

Vera och yours truly på Lion Bar.

Skärpning!

Jag är grymt besviken på mig själv för att ha övergett min blogg så länge. Tanken var att efter förra inlägget så skulle jag ladda upp bilder från nyårsafton, men jag har än idag inte hittat min sladd till kameran vilket såklart är ett problem. Så tyvärr - inga bilder från nyår. De var ändå inte många.

Nu ska ni få en snabb och fet uppdatering om mitt liv (skoja bara).
Jag har för tillfället en visstidsanställning på självaste Arbetsförmedlingen som jag fick tack vare min nuvarandra handläggare. Jag trivs helt sjukt bra och önskar att det vore mer än bara två månader. Jag står på entréplan på AF Stockholm City där jag tar emot kunderna och hjälper dem med inskrivningsprocessen och vid eventuella frågor som jag faktiskt kan svara på. Det är ett riktigt intressant jobb måste jag säga och jag kan ärligt talat säga att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att vilja jobba som arbetsförmedlare. Det trodde jag då aldrig att jag skulle säga.

Det finns egentligen inte jättemycket mer feta nyheter i mitt liv, så jag tänkte faktiskt avsluta detta inlägg och istället ladda upp lite random bilder inom några minuter. Ciao!



Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.