Results »

Ricardo

Jag ville faktiskt uppdatera i bloggen igår med, men jag hann inte riktigt med det då jag direkt efter jobbet fick skynda mig till replokalen precis som alltid på tisdagar och torsdagar och när jag väl kommit hem är klockan redan tio och då vill jag typ dö i sängen! Dagen var i alla fall helt okej, hade en chill dag på jobbet (med undantag för det plötsliga avbrotten av en massa näsblod, haha).



Vaknade imorse och var som vanligt väldigt trött, dock blev jag pigg mycket snabbare än vanligtvis vilket så klart var ett plus. Skön dag på jobbet också, älskar att få jobba med Richard (typ min mentor eller vad man kalla honom!) för han har alltid något roligt att säga. Han brukar alltid sjunga på sjukt många olika låtar och efter en del skojande och skrattande så kom vi fram till att han har en träffsäker raggningsrutin förberedd när han ska på krogen.

Tanken är att man strosar runt lite inne på krogen och sjunger på en valfri låt lite sådär i föbifarten när man passerar tjejer och helst ska det då vara en väldigt enkel låt som fastnar i huvudet. Sedan väntar man ett tag (kanske en timme eller två) för att sedan återvända och sjunga denna låten lite casual när man står och beställer i baren när den utvalda tjejen också står där - de flesta sociala människorna (eller bara de med lite alkohol i kroppen) skulle då uttrycka att denne haft just den låten på huvudet under större delen av kvällen. Och vips så har man en bra öppning till ett samtal! Ricardo (hans spanska alterego) skulle eventuellt pröva den i helgen, haha!

Har nyss ätit middag hos min syster och ska nu spela något hade jag tänkt, har inte bestämt mig för vad exakt än dock! Just nu lutar det mellan Mass Effect 2 och Metroid tror jag...

Ny start

Jag tycker det där med rubrik är svårt, men den får duga då det här ändå blir en slags ny start som jag av någon anledning känner att jag vill dokumentera, dock är denna blogg egentligen bara resultatet av en lång och seg söndag.

Hur som helst, en ny start. Efter ett års arbetslöshet har jag äntligen fått en provanställning vilket känns helt fantastiskt. Jag är så otroligt glad och peppad över att ha ett jobb även om det inte är vad jag helst skulle vilja göra. Tanken var att hitta ett schysst butiksjobb, gärna i en klädaffär (host, Carlings, host). Men istället blev det på Webhallen som lagerassistent, vilket faktiskt är roligare än vad jag trodde. Jag hoppas bara att det är något jag kommer fortsätta att tycka också framöver, för känslan av att äntligen ha ett jobb är så fantastiskt befriande på något vis att jag inte vill vara arbetslös igen någonsin.

Känner att det här blir ett måttligt tråkigt inlägg men å andra sidan så har jag inga läsare, så det spelar ju ingen roll!
Förutom att det nya jobbet ger mig en glad tillvaro så bidrar även bandet till den sköna känslan. Vi repar äntligen regelbundet och har ett datum för vår debutspelning, vilket blir på livekvällen Angus Carnage Party på Aggregats Kulturcentrum i Hallonbergen för tredje året i rad. Jag är helt galet pepp på att få stå på scen igen och spela musik live inför människor, det är nästan ett år sen sist nu. Jag känner också mer för det här bandet, för musiken vi spelar.
Det är klart att jag älskade mitt tidigare band och är stolt över det vi åstadkom tillsammans, men det här känns bara helt rätt på en ny nivå. Jag skulle kunna berätta mer om bandet här och nu i detta inlägg, men jag tror att jag gör ett separat inlägg för det senare istället och avslutar detta med att säga god natt!
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.