Results »

Veckans låt

Typ, veckans låt. Fast har lyssnat på den de senaste två veckorna. Hur som helst, så jävla bra.

Massive Attack – Paradise Circus

LYSSNA! Jag tror Mikko kanske kommer gilla den.

Argrhgehehhehe

Jag är så jävla bra på rubriker.

Jag var helt löööööjligt trött imorse, ville verkligen sova i all evighet. Men trots mitt starka hat mot mig själv så gick jag upp, åt frukost och åkte till jobbet som en chef. Det var en allmänt stressig dag, svea hade beställt sjukt mycket som vanligt och Simon är sjuk så vi är färre än vanligt. Under eftermiddagen var det bara jag och Mattias vid vår station då Jonas var på uppsorteringen istället, fy fan vad stressigt det var... Helt galet.

Dock hände det något ascoolt på jobbet idag! Jag skulle plocka ett par soundtrack från Skyrim som skulle skickas till Malmö, närmare bestämt 25 stycken. De ligger minst 200 st i en låda, jag tar en random bunt och säger till Hellström:
"Hur många tror du att det här är, ungefär?" Han gissade på cirka 20. DET VAR EXAKT 25 st! Vilken jävla chef jag är.

Jag är fett hungrig. Men orkar inte laga mat. Men är FETT hungrig... Jag tror att jag ska göra några mackor. För jag älskar mackor. Måste dock köpa hem mer bröd, och mjölk... Fy fan vad jobbigt att lämna lägenheten igen. JA JA PUSS OCH KRAM HEJDÅ.

Yoggi

 

Jobbade övertid idag, håller nu på att laga mat. Jag gillar min yoggi.

Brudar?

 

Btw, var är ni alla snygga brudar? Ring mig! ;D;D;D;;D;D;D;D;D

Det är söndag idag, fy fan vad värdelöst. Har varit seg hela jävla dagen och haft en ovanligt oskön depressionsångest i ren söndagsanda. Jag har handlat gitarrsträngar på 4sound, handlat lite matvaror och spelat Assassin's Creed. Juste, jag har ätit sex st mackor också.

Igår var en schysst dag, Lejon kom hit efter att han hade slutat för att skriva lite musik vilket gick segt till en början. Efter att vi hade ätit och druckit varsin öl gick det däremot skitbra och vi blev sjukt kreativa! Vi satt och lyssnade igenom låten flera gånger, kunde inte sluta haha. Under dagen idag har resten av bandmedlemmarna skickat lite ändringar och sånt och nu har även jag gjort det IGEN. Skriva musik är nice.

FREDAG

Så jävla nice med fredag. Försov mig imorse också, fy fan vilken jävla ångest jag har över det här. Jag måste fixa ett bättre sätt att vakna typ. Någon sugen brud? ;);););)

Efter jobbet drog jag och ett gäng från jobbet till söder för att dricka lite öl och snacka skit! Mycket trevligt. Nu sitter jag här och väntar på att Gustav ska ringa och berätta vad han har på sig så att jag vet vad jag ska ha på mig och sen ska vi gå någonstans och dricka öl. Fan vad nice. Vill spela Assassin's Creed också men har haft typ 3 timmar på mig att göra det nu och ändå inte gjort det... Bra jobbat Erik.



Oh, you. <3

Bilder från replokalen

 

Remembering Sunday

Försov mig imorse också, dock inte lika mycket som igår tack och lov. Kom till jobbet typ fem minuter sent bara. På bussen på väg till jobbet såg jag en FETT söt tjej. Jävlar vad söt hon var :( Korthårig såklart... Åh, jag är svag för brudar med korta frisyrer! Kom hur som helst till jobbet cirka fem minuter sent bara.

Innan jag slutade la jag en beställning på Assassin's Creed 2 + Brotherhood och sprang snabbt in i butiken efter att jag slutat och gled sedan hem med spelen i väskan. Drog direkt vidare till trollbäcken för att äta middag med Sebastian innan det var dags för rep. Repet gick bra, dock var Mikko inte närvarande... Ganska förståeligt dock när han inte har en klok bas att spela på. Och fy fan vad min nuvarande gitarr inte vill vara med, haha. Jag är glad att jag har min nya snart. <3

Imorgon är det fredag (yay) och då får alla löning (förutom vi på webhallen då som fick det idag!). Efter jobbet ska några av oss på lite soft after work och efter det ska jag möta upp min gode vän Gustav för att dricka lite öl. :) Det kommer nog bli soft!

Nu ska jag duscha och fundera över hur jag ska träffa min framtida flickvän.
Snälla be för mig så att jag inte försover mig imorgon...

I'm dying, Squirtle

Jag lyckades försova mig imorse, vaknade klockan 8 vilket är då jag börjar. Jag fullkomligt hatar att försova mig, det känns som att hela dagen är förstörd då. Jag skyndade mig hur som helst till jobbet och kom dit 8.40. Det enda positiva med att jag försov mig var väl att arbetsdagen tog slut fortare! Vi blev tillfrågade om vi ville jobba övertid idag igen men jag tackade nej då jag hade mitt möte med Samuel och Jon, så efter jobbet var jag på Lava under mötet i cirka 2 timmar och nu sitter jag och trycker i mig lite mat.

Imorgon får jag lön och kommer därmed att köpa Assassin's Creed imorgon. Det är lite tråkigt att jag inte kommer kunna spela redan imorgon men å andra sidan så är det rep med bandet och det är inte helt fel heller! Mattias köpte ett Wii idag också, jag är otroligt nöjd och stolt! Jag har tvingat honom att köpa Monster Hunter 3 nästa månad också. <3

Jag kan inte fatta att det nästan är exakt en månad kvar till julafton, det är helt sjukt vad tiden går fort. Varje nyårsafton önskar jag mig ett bra år och att jag äntligen ska få en flickvän (haha) och året brukar alltid börja bra med att jag faktiskt träffar någon som verkar vettig. Sen skiter det sig alltid i slutändan, fy fan vad värdelöst! Men men, jag är inte bitter! Bara lite sugen på att handla på Carlings.





Bild totalt orelaterad.

Tvättstugan

 

Jag har glömt att lägga upp den här schyssta bilden från min tvättstuga. Lite cigg och en kondom. Vad fan gör folk där nere egentligen...?

Kringlan

Jag har precis kollat klart på veckans How I Met Your Mother, så jävla "wtf" i slutet. Kan knappt vänta till nästa vecka. :( Har varit en ganska skön dag, fick veta runt lunch att det var frivillig övertid idag men jag tackade nej eftersom att bandet skulle repa för första gången på en månad. Det gick hur som helst bra, vi började repa på en ny låt som vi precis skrivit klart texten till som vi kämpat med ett bra tag nu. Allt som behövs är lite finslipande och såklart övning!

Imorgon efter jobbet ska jag och Samuel på möte igen med Jon angående Mayday Moshpit vilket ska bli trevligt! Efter det ska jag nog bara hem och ta det lugnt, kanske spela lite Twilight Princess då jag inte gjort det sen i lördags...
Jag har även bestämt mig för att jag ska besöka King Carlos Tattoo och prata med dem om min tatuering. Jag hoppas på att de kan komma med några bra idéer för att göra den så snygg som möjligt! Är superpepp men samtidigt livrädd för att tatuera mig, kommer säkert göra svinont.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, så jag säger godnatt istället!

Håhå, jaja

Idag är det måndag. Jag är ganska trött, har inte spelat Twilight Princess idag vilket gör mig lite ledsen. Men å andra sidan så betyder det att jag får njuta lite längre av det och det är ju bra. Dock så är jag helt löjligt sugen på att köpa Skyward Sword och det hjälpte inte att jag fick bevittna gameplay:et hemma hos Nicholas i fredags... Jag har lovat min gode vän Mattias på jobbet att köpa Assassin's Creed 2 + Brotherhood nu i veckan i och med löning, så Skyward Sword får nog tyvärr vänta ett tag till... Inte för att Assassin's Creed är fy skam, jag ser väldigt mycket fram emot att spela dem också.

Något som jag också ser fram emot är att jag antagligen köper gitarren i helgen! Är så sjukt taggad, ska bli underbart att ha en ny gitarr och jag är helt säker på att det kommer att kännas ännu bättre när jag haft den i en vecka eller två, då jag har "spelat in mig" på den och så. Förutom gitarren och de två spelen så börjar det ju även bli dags för inköpande av julklappar, det vore bra att vara ute i god tid för en gång skull. Jag har bara koll på vad jag ska köpa till Nicholas och Alex, men det är även fler idéer och har inte bestämt mig för vilken/vilka än heller... Usch, jag tycker sånt är så jävla svårt.

För övrigt måste jag även nämna att mina goda vänner i Deathember släppte sin EP "A Thousand Flatlines" i helgen och den är groteskt bra. Om det råkar vara någon som läser min blogg som jag normalt vis inte pratar med och ni inte redan har kollat in deras fantastiska musik: gör det.

Deathember – A Thousand Flatlines




Nu ska jag gå över till något helt annat och seriöst vilket säkert är jättetråkigt att läsa. Men jag är lite sådär härligt deprimerad och har varit det ett tag nu. Jag saknar verkligen kärlek, så mycket att det gör ont ibland. Jag VET att det kommer, någon gång. Man brukar väl säga att det kommer när man minst anar det eller när man inte letar, typ. Men ärligt talat, har kärlek någonsin slagit in av att man bara sitter hemma och inte bryr sig om det? Jag tycker det är självklart att man måste leta om man vill ha det.

Nej, jag tycker faktiskt att jag förtjänar kärlek. Så kan inte ni tjejer som jag råkar träffa på hålla er borta från mig eftersom att ni ändå aldrig är intresserade i slutändan och ge plats åt tjejer som faktiskt tycker om mig på riktigt och som jag kan tycka om? Tack och hej.

Flash

Det var mycket bättre idag på jobbet, tiden flög verkligen bara förbi. Vi blev även tillfrågade efter lunchen om vi ville jobba övertid vilket jag kände var en bra idé då jag varit borta en del, så nu har jag tjänat in lite timmar i alla fall. Jag tror att det blir övertid imorgon också, fast är inte säker... Det märker jag imorgon helt enkelt!

Jag har nyss duschat och funderat över kärlek och sån skit, nu ska jag spela Zelda. Tjarå.

Iron Man

Sjukt bra rubrik idag.

Hade en riktigt dålig dag på jobbet idag, skyller på att jag inte är helt frisk ännu. Är inte riktigt klar i huvudet helt enkelt. Om det var någon som tänkt köpa Skyrim vid Sveavägen idag så ber jag om ursäkt, jag glömde packa ner dem...

Har inte gjort så mycket idag efter jobbet, åt mat direkt när jag kom hem och chillade lite vid datorn och lyssnade på musik då. Sen har jag lagat lunch till imorgon och spelat lite Twilight Princess. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på lite 30 Rock, köpte nämligen första säsongen igår! Ja ja, det får räcka. Det blir (förhoppningsvis) ett roligare inlägg imorgon!

Marry You

 

Älskar låten. <3

Distracted

Jag har mått kasst hela veckan, tjoho! Taggtråd i halsen, hosta och jobbiga nätter är en bra kombination har jag hört.
Idag har jag varit på screentrycks-kurs på Lava med Samuel, mycket trevligt och intressant! Ska nog dit snart igen och trycka lite mer t-shirtar och eventuellt en tygpåse också till min käre Sebastian som diggar sånt.

Jag är jättehungrig och håller på att laga mat just nu, men önskar egentligen att jag hade maten framför mig redan så att jag kunde dyka med huvudet ner i tallriken. Jag ska snart köpa min nya gitarr, som jag köper av Mikko. Kommer bli asnice att ha en ny gitarr, har längtat så otroligt mycket! Nästa stora inköp blir antagligen topp + låda, eller stämapparat och en noisegate... Jag har egentligen ingenting mer att säga just nu.






Enkel svart t-shirt med nytt och fint tryck!



Gitarren jag ska köpa (Schecter C-1 Hellraiser) <3

Tiden går fort

Sjukt bra rubrik på detta inlägg känner jag, liksom relevant. Har inte riktigt haft ork eller tid till att sätta mig och försöka skriva något vettigt här då det inte har hänt så mycket vettigt under veckan, men jag har i alla fall en del att skriva om!

Först upp är kryssningen förra helgen med mina kära vänner Alex, Eva och Staffan. Jag orkar tyvärr inte gå in i världens detalj på vad exakt vi gjorde, men några saker vi gjorde var i alla fall att sjunga kareoke, umgås med trevligt folk, fika i Riga och kolla på band som spelade (vilket känns lite som en självklarhet då det var hela grejen med kryssningen - en enda stor konsert med 30 band). Jag vill åka till Riga snart igen och fika på det supermysiga cafét vi hittade, det var helt enkelt bara så awesome.

Förutom kryssningen så har den andra mest händelserika händelsen (vilken fantastisk mening detta blir!) varit konserten som jag var på igår. De som spelade var Machine Head, Darkest Hour, Bring Me The Horizon och Devildriver. Människor som jag umgicks med där var Sebastian, Fredrica, Lisette, My och Stefan från stockholmsbandet Pray For Locust som jag inte alls kände igen först då han hade rakat av sitt magnifika skägg!
Hur som helst en mycket trevlig kväll, dock spelade Darkest Hour alldeles för lite och jag anser att Devildriver hade kunnat stannat hemma så att Darkest Hour kunde få mer speltid och därmed bidra till en mycket nöjdare Erik! Köpte även en tröja, bild dyker väl upp senare.

Jag väntar fortfarande på att få bilder från kryssningen från Eva och jag lovar att ladda upp dem så fort jag har dem! Nu ska jag äta middag.
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.