Nu har jag inte alls varit aktiv här som jag alltid påstår att jag ska bli bättre på för varje nytt inlägg som jag skriver.
Tänker dock inte lova det denna gång, för jag kan ju uppenbarligen inte hålla det. Anledningen till att jag skriver nu är för att jag ärligt talat inte har något bättre för mig. Roligt va?

Skulle egentligen ha jobbat idag, men då vädret är så himla kasst så är det inte så många besökare på Skansen tyvärr vilket i sin tur betyder att det inte behövs så mycket personal. Är därmed ledig imorgon med... Hoppas att vädret vänder, för jag behöver fan mina pengar. Har aslite pengar kvar nu som ska räcka till resten av månaden. Tur att vi får lön den 15:e från Skansen, tvivlar dock på att jag får så himla mycket med tanke på att jag inte har haft så många pass under maj heller... Suck. Jobbar i alla fall söndag, börjar kl. 14. Lär väl bara bli tre timmarspass.

Har sovit dåligt hela veckan också, det är fan farligt för mig att sova med någon annan. Så fort jag gör det så har jag så himla svårt för att sova själv sen och det är ju inte ofta jag sover med någon. Hade ju i alla fall en sängpartner hela förra helgen och nu känns sängen så himla stor helt plötsligt. Fast den är ganska liten egentligen.
Synd att hon bor i Finland, annars hade jag dragit hit henne igen. Samt frågat ut henne, för jag är fan förvirrad. Jävla fruntimmer! Orkar inte med er. :)))) Gå och dö eller något.

Hahaha tror det här är det bittraste inlägget jag skrivit i den här bloggen faktiskt. Eller nej, men nog fan är det bittert. Ska nog inte skriva mer nu, ska nog bara lägga mig i sängen och stirra upp i taket igen. Vill prata med någon, men känns inte som att någon vill prata med mig. Inte på riktigt. Haha. Nej, hejdå.